Antreprenoriat in instalatii

Antreprenoriat in instalatii

Prin experienta acumulata avem capacitatea logistica si financiara pentru coordonarea si executia lucrarilor in regim de antreprenoriat de specialitate.

În prezent, metodele moderne de construcţii si instalatii se bazează pe tehnologii mai complexe şi bine coordonate spre a obţine înalta calitate a lucrărilor executate.

Firma detine experianta necesara pentru a furniza sisteme integrate la cheie, conform termenelor contractuale de executie in conditii de exigenta profesionala.

Instalatii HVAC

Instalatii HVAC

Suntem specializati in furnizarea de servicii de proiectare de înaltă calitate si performanta pentru sisteme HVAC și putem gestiona eficient proiecte cu cerințe complexe.

Vezi detalii
Instalatii Sisteme fotovoltaice

Instalatii Sisteme fotovoltaice

SysMEP este o companie care își respectă clienții și mediul înconjurător, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru nevoile lor de energie.

Vezi detalii
Instalatii Electrice

Instalatii Electrice

Compania noastra poate realiza lucrari de instalatii de alimentare cu energie electrica pentru diversi consumatori, instalatii de impamantare, instalatii de paratraznet instalatii de iluminat, prize, tablouri electrice, instalatii de curenti slabi.

Vezi detalii
Instalatii tehnologice

Instalatii tehnologice

Asiguram proiectarea si executia instalatiilor tehnologice precum si instalarea de echipamente industriale, toate acestea in urma unei bune intelegerii a tehnologiei folosite de beneficiar si oferirii unei solutii cat mai optime din punct de vedere tehnic, functional si economic.

Vezi detalii
Instalatii Sanitare

Instalatii Sanitare

Oferim servicii la un nivel ridicat de calitate in materie de proiectare, instalare si reparatii pentru instalatii sanitare de tip canalizare si pluviala, sisteme de drenaj, alimentari cu apa si canalizare pentru grupuri sanitare si bucatarii, sisteme de tratarea apei.

Vezi detalii
Instalatii speciale

Instalatii speciale

Impreuna cu colaboratorii nostrii autorizati realizam sisteme complexe de semnalizare si stingerea incendiilor, semnalizare efractie si supraveghere video, asigurand obtinerea autorizatilor necesare.

Vezi detalii