Despre noi

Power of Building Systems

Mechanical, Electrical and Plumbing systems

SIFEE ACTION este o companie consacrata in domeniul proiectării şi implementării sistemelor integrate de incalzire şi aer condiţionat (HVAC), sistemelor electrice, de voce-date şi de automatizare destinate aplicatiilor rezidentiale, comerciale si industriale.

Activitatea noastră cuprinde proiectarea si executia sistemelor HVAC, instalatiilor electrice și de curenti slabi, Building Management System(BMS) pentru aplicații industriale, comerciale și rezidențiale. Oferim solutii de proiectare si consultanta, prin specialisti si ingineri autorizati, iar prin echipele noastre de muncitori calificati executam lucrari de instalatii la standarde ridicate de calitate.

Vezi servicii

Istoric

SIFEE ACTION, o companie cu peste 25 de ani de continuitate pe piata instalatiilor de calitate.

 • 1992
  Firma SIFEE SRL a fost infiintata in anul 1992 de ing. Florin Cristian.
 • 2001
  In anul 2001, in urma unor reorganizari care au avut loc in cadrul vechii firme SIFEE SRL, ia nastere SIFEE ACTION.
 • 2002
  Desi firma SIFEE ACTION figureaza la Registrul Comertului ca a luat nastere in anul 2001, in realitate aceasta exista si functioneaza cu succes ca structura organizatorica, politica de raportare la exigentele pietei si calitate ridicata a lucrarilor, inca din 1992.
 • 2005
  Compania este acreditata ISO 9001 si are personal de specialitate autorizat pentru realizarea sistemelor de incalzire conform normelor ISCIR si pentru realizarea sistemelor electrice conform normelor ANRE.
 • 2018
  In anul 2018 SIFEE ACTION trece printr-un proces de rebranduire, noua marca devenind SysMEP.
 • 2023
  Inaugurare Website oficial

Certifications

Suntem specializati pentru a oferi tot ce e mai bun pentru clientii nostri