Termeni & conditii

Termeni si conditii

1. Drepturi de autor 

Continutul acestui site este proprietatea exclusiva a companiei Sifee Action. Nu este permisa descarcarea de informatii in alte scopuri decat cele comerciale sau modificarea in orice mod al continutului acestui site.

Toate datele de pe site sunt cu caracter informativ si nu creeaza obligatii firmei Sifee Action srl.

2. Limitarea raspunderii

Ofertele se pot obtine completand formularul online sau prin cereri trimise pe e-mail, la adresele din site.

Compania Sifee Action isi rezerva dreptul de a raspunde selectiv solicitarilor primite.

Echipamentele vor fi livrare in forma in care sunt primite de la furnizori.

Garantia acordata pentru echipamente este cea pe care o acorda fiecare furnizor in parte. Fiecare echipament va fi insotit la livrare de certificatul de garantie.

Garantia pentru instalatii sau servicii va fi specificata in fiecare oferta pe care Sifee Action o emite catre beneficiar.

Termenii si conditiile de livrare vor fi comunicate in oferta pe care Sifee Action o emite catre beneficiar.

Modalitatile de plata ale echipamentelor , instalatiilor sau serviciilor se vor stabili prin contract sau comanda. Echipamentele sau materialele vor ramane in proprietatea firmei Sifee Action pana la achitarea lor integrala.

3. Confidentialitate

Informatiile utilizatorilor site-ului vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu firma sau cu partenerii acesteia.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Beneficiar si Firma va fi rezolvat prin cale amiabila in termen de cel mult 20 de zile lucratoare de la semnalarea in scris a problemei. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.